En farlig promenad

[box type=”default” size=”medium” title=”En farlig promenad” right_title=”Fotograf” right_description=”Peter Nilsson ” url=”” ]Jag tog detta foto på min semester i Thailand förra vintern. Jag hade precis ätit middag vid floden Kwai och tog sedan en promenad. Min avsikt var att gå över bron, men när jag kom dit såg jag en stor skylt som förkunnade att den var avstängd. Detta var inte alls anmärkningsvärt med tanke på brons dåliga skick. Titta på bilden så förstår du vad jag menar. Stora delar av bron saknas och det finns hål överallt. Jag gick ner till floden för att ta några bilder när jag plötsligt såg en ung thailändsk pojke kommer gåendes över bron. Det var rena turen att min kamera var redo för att snabbt ta denna bild.[/box]

En promenad på bron över floden Kwai


Publicerat

i